Εορτολόγιο Ιουλίου / Εορτολόγιο: Σήμερα 20 Ιουλίου γιορτάζει | LarisaNew - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 ιουλίου 2020:

Εορτολόγιο Ιουλίου / Εορτολόγιο: Σήμερα 20 Ιουλίου γιορτάζει | LarisaNew - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 ιουλίου 2020:. Αγίων αναργύρων κοσμά και δαμιανού (†284) μεγαλομάρτυρος κωνσταντίνου του αλαμανού αγίων απολλωνίας και μαυρικίου οσίων πέτρου πατρικίου. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα παρασκευή 24 ιουλίου. Σύσκεψη του εθνικού συμβουλίου για τις εξελίξεις στα βαρώσια. Θράσος χατζηνικολάου 31.07.2020 | 05:58. Ο ιούλιος ή ιούλης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες.

Πατήστε όποιο μήνα θέλετε να δείτε το ημερολόγιο και τις αργίες του, ή πηγαίνετε κατευθείαν στο ημερολόγιο ιουλίου 2021. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 ιουλίου; Ανοιχτή μέχρι τις 23 ιουλίου θα είναι η πλατφόρμα myθέρμανση, η οποία τέθηκε εκ νέου σε λειτουργεί για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Σύσκεψη του εθνικού συμβουλίου για τις εξελίξεις στα βαρώσια. Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε.

Εορτολόγιο 29 Ιουλίου: Του Αγίου Καλλίνικου | sportime.gr
Εορτολόγιο 29 Ιουλίου: Του Αγίου Καλλίνικου | sportime.gr from www.sportime.gr
Ανάργυρος, ανάργυρη, αργύριος, αργυρία, δαμιανός, δαμιανή, κοσμάς, κοσμία, μαυρίκιος, μαυρικία. Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε. Τό δίκτυο ἑλληνισμοῦ καλεῖ ὅλους τούς ἕλληνες σέ δημόσια. Αυξήθηκαν ανησυχητικά τα κρούσματα κορονοϊού. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα πέμπτη 15 ιουλίου. Σάββατο 17 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν. Ανοιχτή μέχρι τις 23 ιουλίου θα είναι η πλατφόρμα myθέρμανση, η οποία τέθηκε εκ νέου σε λειτουργεί για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Σύσκεψη του εθνικού συμβουλίου για τις εξελίξεις στα βαρώσια.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 ιουλίου 2020:

Η σημερινή ημέρα είναι της μαρίας μαγδαληνής της μυροφόρου, της αγίας μαρκέλλης παρθενομάρτυρος χιοπολίτιδος και του οσίου μενελάου. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου! Σάββατο 17 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν. Συναξάρι ποια αγαπημένα, γνωστά σας πρόσωπα γιορτάζουν (ονομαστική εορτή) σήμερα, αύριο και όλο τον ιούλιο του 2021. Προσθέστε το εορτολόγιο στις σελίδες σας. Δείτε τα σπάνια ονόματα ιουβενάλιος, ιουβενάλης, γιουβενάλης, ιουβεναλία *. Ανάργυρος, ανάργυρη, αργύριος, αργυρία, δαμιανός, δαμιανή, κοσμάς, κοσμία, μαυρίκιος, μαυρικία. Ο ιούλιος ή ιούλης ή θερνόν (ποντιακά, συναντάται και ως χορτοθέρτς), είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει. Παρασκευή, 2 ιουλίου 2021 μετακινήσεις με πλοίο: Οι άγιοι κοσμάς και δαμιανός εκ ρώμης. Από 5/7/2021 δεν θα ισχύουν τα self tests. Όλες οι εορτές καθημερινά για τον μήνα ιούλιο 2021. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα παρασκευή 24 ιουλίου.

Παρασκευή, 2 ιουλίου 2021 μετακινήσεις με πλοίο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 ιουλίου 2020: Ανατόλιος, ανατολία, ζουμπούλης, ζουμπουλία, υάκινθος, υακίνθη. Δείτε τα σπάνια ονόματα ιουβενάλιος, ιουβενάλης, γιουβενάλης, ιουβεναλία *. Θράσος χατζηνικολάου 31.07.2020 | 05:58.

Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου Εορτολόγιο Ποιοι γιορτάζουν ΕΜΥ ...
Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου Εορτολόγιο Ποιοι γιορτάζουν ΕΜΥ ... from www.armyvoice.gr
Ο ιούλιος ή ιούλης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. «ο κριστιάνο ρονάλντο επιστρέφει στις 25 ιουλίου». Συναξάρι ποια αγαπημένα, γνωστά σας πρόσωπα γιορτάζουν (ονομαστική εορτή) σήμερα, αύριο και όλο τον ιούλιο του 2021. Από 5/7/2021 δεν θα ισχύουν τα self tests. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 ιουλίου; Ανάργυρος, ανάργυρη, αργύριος, αργυρία, δαμιανός, δαμιανή, κοσμάς, κοσμία, μαυρίκιος, μαυρικία. Η σημερινή ημέρα είναι της μαρίας μαγδαληνής της μυροφόρου, της αγίας μαρκέλλης παρθενομάρτυρος χιοπολίτιδος και του οσίου μενελάου. Αυξήθηκαν ανησυχητικά τα κρούσματα κορονοϊού.

Ο ιούλιος ή ιούλης ή θερνόν (ποντιακά, συναντάται και ως χορτοθέρτς), είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει.

Ανοιχτή μέχρι τις 23 ιουλίου θα είναι η πλατφόρμα myθέρμανση, η οποία τέθηκε εκ νέου σε λειτουργεί για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Αγίων αναργύρων κοσμά και δαμιανού (†284) μεγαλομάρτυρος κωνσταντίνου του αλαμανού αγίων απολλωνίας και μαυρικίου οσίων πέτρου πατρικίου. Σήμερα, 15 ιουλίου 2021, είναι αγίου βλαδιμήρου βασιλέως ρωσίας, αγίων κηρύκου και ιουλίττης μεγαλομαρτύρων και γιορτάζουν βλαδίμηρος, βλαντίμηρος, κήρυκος, ιουλίτα, ιουλίττα. Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους από υπερβολική δόση ναρκωτικών εν μέσω πανδημίας. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 ιουλίου; Ο ιούλιος, ή ιούνης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Ο ιούλιος ή ιούλης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 31 ιουλίου 2020: Δείτε τα σπάνια ονόματα ιουβενάλιος, ιουβενάλης, γιουβενάλης, ιουβεναλία *. Πατήστε όποιο μήνα θέλετε να δείτε το ημερολόγιο και τις αργίες του, ή πηγαίνετε κατευθείαν στο ημερολόγιο ιουλίου 2021. «ο κριστιάνο ρονάλντο επιστρέφει στις 25 ιουλίου». Συναξάρι ποια αγαπημένα, γνωστά σας πρόσωπα γιορτάζουν (ονομαστική εορτή) σήμερα, αύριο και όλο τον ιούλιο του 2021. Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε.

Η σημερινή ημέρα είναι της μαρίας μαγδαληνής της μυροφόρου, της αγίας μαρκέλλης παρθενομάρτυρος χιοπολίτιδος και του οσίου μενελάου. Ο ιούλιος, ή ιούνης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Ο ιούλιος ή ιούλης ή θερνόν (ποντιακά, συναντάται και ως χορτοθέρτς), είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα πέμπτη 15 ιουλίου.

Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου του Προφήτη Ηλία Εορτολόγιο ΕΜΥ ...
Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου του Προφήτη Ηλία Εορτολόγιο ΕΜΥ ... from armyvoice.gr
Τήν 1ην ἰουλίου ἡ ἐκκλησία μας ἑορτάζει τὴν μνήμη τῶν ἁγίων καὶ θαυματουργῶν ἀναργύρων κοσμᾶ καὶ δαμιανοῦ. Το εορτολόγιο της athens voice σου τους θυμίζει. Μήν χάσετε τόν ἀποκαλυπτικό στύλο ὀρθοδοξίας πού κυκλοφορεῖ τό σάββατο 10 ἰουλίου 2021 μεγαλη μοναδικη προσφορα ὁ στυλοσ ορθοδοξιασ καί οἱ ἐκδόσεις αγαθοσ… Θράσος χατζηνικολάου 31.07.2020 | 05:58. Σάββατο 17 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν. Πατήστε όποιο μήνα θέλετε να δείτε το ημερολόγιο και τις αργίες του, ή πηγαίνετε κατευθείαν στο ημερολόγιο ιουλίου 2021. Ο ιούλιος ή ιούλης ή θερνόν (ποντιακά, συναντάται και ως χορτοθέρτς), είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Ο ιούλιος, ή ιούνης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες.

Κυριακή 11 ἰουλίου 2021 10:00 μ.μ. Προσθέστε το εορτολόγιο στις σελίδες σας. Το εορτολόγιο της athens voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου! Ο ιούλιος, ή ιούνης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το γρηγοριανό ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Η σημερινή ημέρα είναι της μαρίας μαγδαληνής της μυροφόρου, της αγίας μαρκέλλης παρθενομάρτυρος χιοπολίτιδος και του οσίου μενελάου. Ανατόλιος, ανατολία, ζουμπούλης, ζουμπουλία, υάκινθος, υακίνθη. Δείτε τα σπάνια ονόματα ιουβενάλιος, ιουβενάλης, γιουβενάλης, ιουβεναλία *. Παρασκευή, 2 ιουλίου 2021 μετακινήσεις με πλοίο: Αυξήθηκαν ανησυχητικά τα κρούσματα κορονοϊού. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Όλες οι εορτές καθημερινά για τον μήνα ιούλιο 2021. Θράσος χατζηνικολάου 31.07.2020 | 05:58.